• English
  • 中文-繁体

Comment

27 Responses to “Comment”

husin • 1:08 PM

may star is the best

Ferawati • 7:52 PM

Bentuk yg unik dan rasa yg sensasional,,,,,!!!!! apa syarat syarat bila ingin bergabung di may star dan kemana saya bisa bertanya. Tks

maystar2u • 2:11 PM

Thanks Ferawati untuk respon positive-nya.
Kamu bisa melihat syarat2 untuk menjadi VIP member May Star dengan mengunjungi website kita di http://www.maystargroup.com di bagian promotion, atau bisa menghubungi outlet yang terdekat.
Terima Kasih, Salam dari May Star.

devita • 1:15 AM

Yg diskon 50% buat dimsum itu term&condition nya ap??

maystar2u • 11:32 AM

Diskon 50% buat dimsum T&C:
1)Dine-In only
2)Unavailable combine other/in-house promotion
3)Discount 50% at outlet Jakarta, Mangga dua, emporium Pluit and Central Park
4)Discount available for every day. including weekend and public holiday.

peter • 9:10 AM

halo mau nanya paket ultah yg di C park . bisa pake promo panin platinum disc?

maystar2u • 10:36 AM

Selamat Pagi Pak Peter. Paket Ultah Di May Star sudah dengan harga yg promo. Dan Juga May Star sebentara belum ada kerjasama dengan panin bank.

Diana • 2:49 PM

Ada all you can eat gak ya untuk dimsum nya?

maystar2u • 9:44 AM

ga ada ibu. May Star belum rencana all you can eat.

Ovi • 8:14 PM

Ini halal atau non?

maystar2u • 9:44 AM

non-halal pak. soal ada meat pork

Ingrid • 7:36 PM

Where can I submit my complaint about the service at Maystar PIK Avenue?
It was truly an unpleasant experience, shameful to our tourist friend!

maystar2u • 12:27 PM

To Ingrid,
Firstly, thank you so much for letting us know about your feedback. We really appreciate it, and we truly regret that you didn’t enjoy your experience.
Would you mind telling us more about the details, Time, date of your visit , and your phone number via e-mail? Email us at jefflimws@gmail.com and we we’ll be in touch with you shortly. Thank you again for bringing your concerns to our attention.
Bests Regards,
May Star Promotion Manager
Jeff

Mery Chen • 6:02 PM

Hai, saya mau tanya. Maystar Central Park Mall tutup permanent atau pindah lokasi? Terima kasih.

maystar2u • 4:44 PM

Hello Mery Chen,
May Star Central Park Mall tutup permanent.

hatta • 3:26 PM

mooncake nya yg traditional baked halal atau tidak ya?

maystar2u • 12:02 PM

Hello Mr.Hatta,
Mooncake May Star semua Halal. Thanks

Ari • 7:21 PM

Mau tanya mooncake yg halal ada apa aja ya? Kl yg White lotus single yolk halal kah?

maystar2u • 12:02 PM

Hello Kak,
Mooncake May Star semua ya Halah. Thanks.

Sari • 4:13 PM

May Star Nava Park tanggal merah buka jam berapa ?
May Star Nava Park halal ngga ?

maystar2u • 11:36 AM

Hello Sari, Thanks for your message.
Sorry for the late reply.
Please follow the maystarnavapark instagram, because the schedule of operation will update on there.
and May Star Nava Park is Halal. no pork no lard.
thanks.

Nina • 5:38 PM

Worse service at le grandeur branch. Julia Lim is very rude. Maystar please train ur staff properly. We are so disappointed to treated so badly.

maystar2u • 11:38 AM

Thanks for your commnet Ms Nina.
Can you please send your contact no. to jefflimws@gmail.com
Our May Star Management will like to contact with you.
Thanks for your time and thanks your comment and may star will improve more better to serve all customers.

Nina • 5:43 PM

Hi Maystar, we are so disappointed with ur staff Julia Lim at le grandeur. We always have problem with her. We won’t be order from Maystar from now on. Please train ur staff with basic manner or Maystar will lose many customers.

maystar2u • 11:38 AM

Thanks for your commnet Ms Nina.
Can you please send your contact no. to jefflimws@gmail.com
Our May Star Management will like to contact with you.
Thanks for your time and thanks your comment and may star will improve more better to serve all customers.

Lucy • 6:45 PM

Hanya ingin memberikan komentar terhadap pelayanan may star surabaya. Dari segi makanan overall enak banget recommended dah ini restoran, apalagi dimsumnya, tapi maaf pelayanan yang diberikan kurang memuaskan sekali, terdapat staff yg memberikan tanggapan kurang sopan ketika saya sedang bertanya mengenai makanan di menu, dan masih banyak yg kurang memahami overall menu jadi serba bingung2 sendiri harus menjawab apa selain itu pelayanan yg sangat lama sekali (tunggu 1 makanan kluar aja lama banget) dan juga pencatatan makanan yang ingin di takeaway malah salah2. Maaf apabila comment kurang memuaskan, tetapi hanya ingin memberikan masukkan agar lebih diperhatikan pada setiap sikap karyawan agar tidak ada kesalahpahaman dikedepannya dan juga pentingnya diperbaiki time management agar customer juga tidak terlalu menunggu lama. Terima kasih ?

maystar2u • 11:39 AM

Thanks for your commnet Ms Lucy.
Can you please send your contact no. to jefflimws@gmail.com
Our May Star Management will like to contact with you.
Thanks for your time and appreciate for your comment and may star will improve more better to serve all customers.

Leave a Response

*